Ропство

10 ствари за ропството што не сте ги знаеле, како на пример дека Либерија е основана од робови избеглици од Америка, или дека на пример денес во светот има повеќе робови отколку било кога порано.

No related posts.

RSS Feed for This PostPost a Comment

You must be logged in to post a comment.